Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Nyttig viden og hjælp

Stoplinien - gratis telefonrådgivning
På 80 31 31 31 kan du - anonymt og gratis - tale med en erfaren rygestoprådgiver. Her kan du stille spørgsmål og få tips og inspiration, hvis du har brug for opbakning eller gerne vil holde op med at ryge. Du kan også vælge at sende en sms med teksten ”Rygestop” til 1231, så bliver du ringet op af en rygestoprådgiver fra Stoplinien.
Besøg Stoplinien.

E-kvit til voksne - et program, som hjælper dig med at stoppe
E-kvit findes både til pc og som app til mobilen. Når du har oprettet en profil med rygevaner kan du løbende få støtte via sms eller push-beskeder. Du kan se videoer med andres erfaringer, og du kan få øvelser, tips og hjælp til at gennemføre dit rygestop. E-kvit kan bruges alene eller som supplement til de andre rygestoptilbud.

Besøg E-kvit.
Du kan også hente e-kvit i App Store eller på Google Play.

X-hale til unge - et program, som hjælper dig med at stoppe
X-hale er en app til mobilen. Den tilbyder hjælp og støtte via push-beskeder. Du kan se små film, og du kan få hjælp af en ambassadør, du vælger, og som vil støtte dig. X-hale beregner hvor meget du sparer, når du er stoppet, og du får øvelser, tips og hjælp undervejs. X-hale kan bruges alene eller som supplement til de andre rygestoptilbud.
Hent X-hale i App Store eller på Google Play.

 

Kontakt os

Sundhedsskolen

Grenaa Sundhedshus

Sygehusvej 15, 8500 Grenaa

Telefon: 89 59 40 40 (kl. 9 - 12)

Mail: sundhedsskolen@norddjurs.dk

Følg os på Facebook

Tjek dig selv mand

Tjekdigselvmand3

Opdag de vigtigste signaler fra kroppen og gå til læge i tide.