Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Kvit tobakken - og vind præmier

Det lyder næsten for godt til at være sandt. Men nu kan du vinde præmier, samtidig med at du får hjælp til at kvitte tobakken.

"Norddjurs kvitter tobakken" er et forløbet for dig, der vil stoppe med at ryge eller at stoppe med andre former for tobak.

Vi mødes seks torsdage til caféaftener, hvor du både kan finde inspiration fra oplægsholdere og opbakning fra rygestoprådgivere og de andre deltagere. Til caféaftenerne kan du blandt møde lokale eksrygere og rygestoprådgivere, der kan give dig råd og vejledning i forhold til vægt, kost og motion i forbindelse med rygestop

"Norddjurs kvitter tobakken” er for alle rygere, både dem der ryger 5, 10 og 60 cigaretter om dagen eller for dampere og de der tager snus eller anden tobak. 

Præmie

Hver uge trækkes lod om en præmie, så udover den sundhedsmæssige gevinst ved rygestoppet kan du som deltager være heldig at få lidt ekstra med hjem.

Opstart og tilmelding

Forløbet starter torsdag den 13. januar og ligger fra kl. 17 - 18.30.

Kontakt Sundhedsskolen på tlf. 89 59 40 40 (kl. 9 - 12) eller skriv til os på sundhedsskolen@norddjurs.dk

Læs mere under Sundhedstilbud

Nyhedsdato: 13.12.2021