Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Flere smittede - husk anbefalingerne

Vi opfordrer alle til at huske og følge myndighedernes anbefalinger. Vask hænder. Sprit af. Host eller nys i dit ærme. Hold afstand.

Norddjurs har fra begyndelsen af epidemien haft et af landets laveste smittetryk, og det har vi stadig. Det er vi taknemmelige for. Skal det fortsætte, kræver det, at alle holder fast nu. Det gode sommervejr inviterer til samvær og hygge i solen – det er dejligt, men Corona er ligeglad med temperaturerne og ligeglad med kommunegrænser.

Antallet af smittede med Corona-virus stiger desværre i øjeblikket i Aarhus. Lad os hjælpe hinanden med at gøre alt for, at det ikke også bliver tilfældet her i Norddjurs. Hold afstand, vis hensyn, brug mundbind i offentlig transport, sprit af og tænk på, at når du passer på dig selv, passer du også på andre.

Du må IKKE møde op på Sundhedsskolen, hvis du er utilpas og har tegn på Corona-virus. Hvis du har hoste, ondt i halsen, muskelsmerter, feber og/eller vejrtrækningsbesvær, skal du ringe og aflyse din tid, og blive hjemme som myndighederne anbefaler.

Sundhedsskolen følger myndighedernes anbefalinger og tager de nødvendige forholdsregler.

Læs Sundhedsmyndighederes anbefalinger.

Nyhedsdato: 11.08.2020